keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1.1.2014

Se ois nyt ensimmäinen päivä 2014 vuotta! Oon tosi pahoillani, en oo postaillut melkeen kuukauteen. Elisen kanssa on ongelmaa ja nyt on päällä pieni vaatepula, mutta sain kumminkin postattua! (Elise pääsee kuvioihin vasta, kunnes ongelma korjaantuu) Mun linssi oli näissä kuvissa sumee :c En tajunnu sitä kun vasta tietokoneella. Hertta oli meillä yökylässä pari päivää. Lähdettii ekana päivänä kuvailemaan Kiiliäisvuorelle. Kröhöm mun suuntavaistojen mukaan metsässä räpiköimiseen meni yli 2 tuntia, mutta kiiliäiselle päästiin! Kunnes alko satamaan... Huono tuuri. Seuraavana päivänä oli ongelmia mun puputin kanssa. Käytiin kaupassa pariin otteeseen, leikkipuistoissa ja katottiin Twilight Houkutus, Twilight Uusikuu ja Ella ja kaverit :D Tänään Hertta lähti kotiin Sipooseen :(
Yritän postata mahdollisimman nopeasti, koulut alkaa 7.1 täälläpäin.
ps. tää tyttö pääsee ehkä portugaliin kesän alussa :p

IMG_3226 IMG_3353 IMG_3354 IMG_3355 IMG_3356 IMG_3357 IMG_3358

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia:3 Ja hyvää tätävuotta! Sun nuket on aivan ihania, ja tuo Hertankin nukke? on aivan supersoma. Oisikohan hällä blogia :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hertan nukke on tuo dinosaurus-pukuinen. :3 Hertan blogi on mspikkukarrhu.blogspot.fi, linkkasin sen edelliseen postaukseen!

   Poista
 2. Ihania kuvia, ja eniten pidin toiseksi viimeisestä :3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti saa intoa seuraavaan postaukseen!