tiistai 9. syyskuuta 2014

comeback //Laurence

Hei taas!
Kiirettä pitää koulun ja harrastusten parissa. Blogille ei paljoa jää aikaa (muokata kuvia tms), kun se vie minulta aika paljon aikaa. Kuvia kyllä olen useampaan otteeseen käynyt ottelemassa. Flickr ei toimi mulla, joten sinne en voi niitä siirtää enkä oikein viitsisi tehdä postausta parin vaivaisen kuvan takia. En muista lainkaan olenko maininnut, että Elise Laurence tuli kustomoinnista. Kyllä, tyttären nimi vaihtuu kolmannen kerran. En pitänyt Evelyn nimestä, joten väänsin sen Eliseksi, ettei se tekisi liian rajua vaihdosta. Tosiasiassa en pidä koko Elise nimestä! Nyt neidin nimi on Laurence Hazel Keeler(?). Laurence/lempinimellä Lauren odottelee vielä peruukkiaan. Varmaankin myyn nuo kaksi ylimääräistä peruukkia, niin saan rahat kokoon.
     Toiseen asiaan: en tiedä mitä kävi edellisen postauksen kuville! :o Toivottavasti saisin ne tänne blogiin palautettua. Edelleen Flickrini ei toimi joten käytän photobucketia.

Kommentoikaa mitä pidätte Elisen Laurenin face-upista ja käykää kurkkaamassa vaiheessa oleva lifestyle (tai jotain sinnepäin) blogini osoitteessa byjessicaroosa.blogspot.fi :-) (en halua sinne blogiin mitään pullippeihin liittyvää eli jos tulee jotain kysyttävää yms. suoraan tänne blogiin, kiitos!)

 photo IMG_7186.jpg  photo IMG_7154.jpg   photo IMG_7157.jpg photo IMG_7159.jpg
 photo IMG_7161.jpg  photo IMG_7170.jpg  photo IMG_7175.jpg  photo IMG_7180.jpg  photo IMG_7181.jpg  photo IMG_7184.jpg  photo IMG_7188.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti saa intoa seuraavaan postaukseen!